Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Tai chi szűk térben Jesse Tsao

Tai chi szűk térben Jesse Tsao
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 44552231

Készleten: 2 db

Tsao műve lényegesen több fizikai gyakorlatok gyűjteményénél. A tai chi szűk térben arra kínál lehetőséget, hogy kezünkbe vegyük egészségünket, javítsuk egészségi állapotunkat. Segítségével megteremthetjük a test, az elme és a lélek egyensúlyát, s távol tarthatjuk magunktól a betegségeket.

A tai chival hatékonyan és olcsón biztosíthatjuk jó közérzetünket, é a stresszel is megbirkózhatunk. Hozzásegít, hogy egészségesen és optimálisan éljük életünket. Ezt felismerve ma már több vállalat is alkalmazza munkahelyi tréning formájában a stressz kezelésére és a betegségek megelőzésére. Probléma azonban, hogy sok munka- és lakóhelyen nincs elegendő hely – és gyakran idő sem – arra, hogy a tai chit hagyományos formájában gyakorolják. A szerző megoldást talált ezekre a problémákra.

A kis helyigényű tai chi gyakorlatokhoz mindössze negyed- vagy harmadannyi térre van szükség, mint a hagyományos tai chi esetében. A tradicionális egyenes vonalú mozgásokat itt körkörös mozdulatok váltják fel. Ráadásul azok is eredményesen végezhetik, akiknek kevesebb szabadidejük van rá. Testünk és lelkünk tíz perc alatt újjászületik a kis helyigényű tai chi segítségével.

Tsao öt ismert tai chi stílusból ötvözi egységes egésszé a kis helyigényű tai chi rendszerét. A gyakorlatok leírását fényképek egészítik ki és óramutató segíti az irányok pontos kijelölését. A gyakorlatok leírását követő Lényeges mozzanatok elmélyítik a megértést, az Önvédelmi fogásokban pedig a harcművészetek iránt érdeklődők kaphatnak tájékoztatást a tai chi ilyen irányú felhasználásáról. A könyv négy, egymástól független gyakorlatsorra tagolódik, amely lehetővé teszi, hogy a különböző szinten álló tanulók – kezdők és haladók – egyaránt haszonnal forgathassák.

Ár: 3 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!