Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

yin Yang gyertya zöld

yin Yang gyertya zöld
yin Yang gyertya zöld
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 0012340120

Készleten: 5 db

Mérete: 10 X 7 cm 

Színe: zöld 

égési idő: kb 4-5 óra 

A színek szabadon variálhatók és úgy csomagoljuk, ahogy a vevőink kérik. Kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel a színpárosítást! 

A zöld gyertya a föld jelképe, lassú, kiegyensúlyozott, stabil, hűséges, kitartó. Ezért az életterületeken is ezt szimbolizálja, így vált a harmónia, az egészség és a satbil pénz szimbólumává.

Zöld- fekete mártírkodás, aggódás, zsörtölődés, túlzott anyagiasság ( evés, ivás, földi dolgok, pénz, betegség, hűtlenség ) elfogadása, elengedése

Zöld- piros    A tűz és a föld egyensúlya. Harmóniában élek, mert tudom, mikor kell gyorsan reagálni és mikor kivárni és nem mozdulni. Az egészségünk, az anyagi helyzetünk és a párkapcsolatunk is ezért szokott megromlani, mert nem tudjuk ezt a két energiát harmóniában működtetni, vagy mindig gyorsak vagyunk, vagy túl lassúak mindenben.

Zöld-fehér   föld-fény egészség, stabilitás, harmónia, kiegyensúlyozott anyagiak

Zöld-kék   föld és víz  stabilitás ,elfogadás, nyugalom, béke

Olyan embereknek ajánlatos, akikben sok a tűz. Olyanoknak is jó, akikben valamelyik elemből túl sok van. Pl a vízből, mert akkor képesek lesznek ésszerűen is nyugodtan dönteni. A víz túl érzelmes és túl változékony. A föld kiegyensúlyozza.

Zöld-sárga   föld és tűz. A nyugalom és a gyorsaság egyensúlya. Akkor vagyunk gyorsak, amikor kell és lelassulni is tudunk. pl. a munkahelyen felbosszant valaki és nem cselekszünk, vagyis nem dühöngünk, de ha van valami feladat ahhoz mozgékonyan és lendületesen állunk hozzá.

 

Ár: 700 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!