Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

AZ ÁLMOK TAROT-JA Szerző: Ciro Marchetti és Lee Bursten

AZ ÁLMOK TAROT-JA Szerző: Ciro Marchetti és Lee Bursten
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3344667889

Készleten: 10 db

Igazi kuriózumnak számít ez a pakli, nem csak a gyűjtők számára különleges, hanem a tarot ismerőinek is újdonság. A szerző plusz négy lapot tervezett a készlethez, ezek a négy elem PALOTAKÁRTYÁi.

A tarot-kártyák gyöngyszemének felújított változatát vehetik hamarosan kézbe az olvasók. A híres Ciro Marchetti festményei elevenítik meg a Tarot-kártya egyes lapjait, aranyazott szélű, impozáns, nagy méretű, exkluzív kivitelben.

Az Álmok Tarot-jának lapjain az emberiség tudalalattijában máig élő mesék, mítoszok, legendák, valós és kitalált alakok, tárgyak és helyek elevenednek meg. Egyetemes üzenete miatt az Álmok Tarot-ja a kezdőket éppúgy megszólítja, mint a Tarot tapasztalt ismerőit. Az önismeret kiváló eszköze, melyet a magunk ás mások érzéseinek, vágyainak kifejezésére egyaránt használhatunk. Az egyes kártyalapok jelentésének kifejező magyarázata személyes élménnyé teszi a kártyavetést, az álomképeket idéző illusztrációk pedig különleges, szinte mágikus hatással bírnak. Könyv és kártya egyben.

Ár: 11 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!