Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Misztikus Macska Tarot Szerző: Lunea Weatherstone / Mickie Mueller

Misztikus Macska Tarot Szerző: Lunea Weatherstone / Mickie Mueller
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 37348449

Készleten: 10 db

A macskák nem pusztán házi kedvencek. Szőrös dicsőségükben és pompájukban ők a Macskaistennő méltó utódai. Miközben csendben pihennek kedvenc párnájukon összegömbölyödve, és összeszűkülő szemmel figyelik a világot, ne feledjük, hogy ők az ősi bölcsesség örökösei...

A macskák misztikus természetét évezredek óta próbálja megérteni a világ számos kultúrája. A folklór gazdag anyagot őriz mágikus erejű macskákról szóló varázslatos mesékről. Hogy mi rejlik valójában bölcs tekintetük mögött? Ez bizony sokak előtt rejtély maradna, ha ez a pakli nem engedne bepillantást a macskamágia rejtett birodalmába, ahol a macskáknak olyan kihívásokkal és váratlan történésekkel, ismeretségekkel kell szembenézniük, amelyek komoly leckéket kínálnak az élet minden területén.

A dobozban a kártyák mellett található könyv útmutató a gyönyörűen megjelenített Misztikus Macska Tarot paklihoz, amely átgondolt elemzést nyújt az egyes kártyákról. A bölcs macskák feltárják a tarot világát, egyben segítségükkel megtalálhatjuk a választ az élet legfontosabb kérdéseire. A Föld, a Tenger, a Tűz és az Ég elementáris színei, valamint a macskarejtélyek csodálatos egysége által alkotott tarot lapjaival Macskaistennő méltó leszármazottai előtt tisztelgünk.

Ár: 9 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!