Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

A homeopátia gyógyító ereje - Ajándék poszterrel Dr. Ébert Jenő

A homeopátia gyógyító ereje - Ajándék poszterrel Dr. Ébert Jenő
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 4435670

Készleten: 3 db

A homeopátia jóval eredményesebb, mint bármely más gyógymód.
A homeopátia az orvoslás új, kifinomult, gazdaságos és szelíd útja.
Mahatma Gandhi (1869-1948)

Praxisom során azt észlelem, hogy a páciensek egyre jobban igénylik a gyógyításba való bevonásukat, szeretnék tudni, mi is történik velük a kezelés, az operáció alatt és után. Nemcsak kérik, de el is várják a partnerséget a gyógyító-beteg kapcsolatban, sőt egyre kritikusabbak az orvos által adott tanácsokat illetően. Ez a fejlődés annak tulajdonítható, hogy az úgynevezett akadémikus, tehát hivatalos orvoslás a kezelteknek azt a nagy százalékát, akiknek nem tud segíteni, sajnos továbbra is figyelmen kívül hagyja. Tudomásul kellene azonban vennie azt, amit a beteg emberek napról napra megtapasztalnak: a kémiai gyógyszerek, antibiotikumok és szteroidok mellett létezik a fitoterápia, az akupunktúra, a homeopátia és egyéb alternatív gyógymódok is, melyek a reménytelen helyzetekben is kiutat jelenthetnek.

Dr. Ébert Jenő belgyógyász szakorvos könyve a klasszikus homeopátiáról szól. Olyan eseteket demonstrál 40 éves orvosi gyakorlatából, amelyekben az akadémikus orvoslás nem tudott segíteni. Ébert doktor bátran kiáll a kollégái körében bizonyára nem népszerű igazság mellett: a páciensben a beszélni tudó partnert kell meglátni, aki nem tüneti kezelést igényel, hanem felelősségteljes, egész személyiségére szabott gyógyítást.

A korábban Vigyázat: orvos! címmel megjelent kötetet most megújult formában, homeopátiás elsősegélynyújtással, indikációs listával és az említett gyógyszereket tartalmazó poszterrel gazdagítva kínáljuk olvasóinknak.

Ár: 3 400 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!