Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Halassy Andrea Egy swinger nőci naplója

Halassy Andrea Egy swinger nőci naplója
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3362747294

Készleten: 1 db

A Blogról: A „Vakrandi” került ki címlapra először, február 19-én este. Ez a bejegyzés 21000 látogatót és 34000 oldalletöltést generált. A következő címlapos történet a február 27-i „Megvadmacskásodtam” című lett. Azóta ez a legolvasottabb bejegyzése a blognak. 35000 látogató 56000 letöltést hozott. Aztán rendre kikerültek a bejegyzések. 510ezer egyéni látogató 1millió325ezer letöltött oldal. Az index címlapról a világ minden tájáról megtalálják az blogot. A visszatérők száma is szépen gyarapszik az idő előrehaladtával. Egyébként egy átlagos napon 600-800 látogató és 1500- 2000 oldalletöltés a jellemző.
Swinger vagyok.
Ez elsősorban szórakozás számomra. Élvezem, kikapcsol és feltölt. Sok ici-pici női-férfi játéktánctól a NAGY, megkomponált, felizzító, vágykeltő játékig sok minden megtörténik a klubban és az életemben. Könnyűvérű nőnek tűnhetek. Ribancnak ribanc vagyok, de könnyűvérű nem. Nem mindenkivel és nem is mindenáron. Megpróbálom elmagyarázni. Ha a pasi rám figyel és rám kíváncsi, akkor tudok ráfigyelni és érdeklődni iránta. Ha látom a rá gyakorolt hatásomat, akkor az engem feltölt és én is meg tudom mutatni azt a hatást, amit ő gyakorol rám. Ezt át lehet vinni a szexre is. A pasi rám figyel és az én orgazmusomért dolgozik, én rá figyelek és az ő orgazmusáért dolgozom. Nem szólhat csak az egyik félről ahogy az ismerkedés, úgy a szex sem! "Baromi sok férfi van. És milyen eszméletlen jók vannak közöttük. Jó a tudat, hogy nemsokára együtt leszek némelyikükkel. Mindegyikükkel? A swinger nem feltétlenül jelent minden esetben gruppent. Alkalmasint két ember között is nehéz egyetértést találni. Ahhoz, hogy több ember akarja ugyanazt, még a csillagok kedvező együttállására is szükség van. Ezen kívül kell hozzá legalább két bevállalós csaj.”
"Mit szeretnél ma este? kérdezi kedves barátném,`A`ka. Eszembe jut, hogy az utóbbi időben, alkalomról alkalomra megemlékezünk egy közös, jó bulinkról, ahol mi ketten voltunk csajok és öt válogatott pasi volt a társaságunkban. `A’ka szerint ez a legjobb összeállítás. Egyet kell vele értenem. De miért csupán beszélünk róla? 2.5! válaszoltam. Hangosan felnevet. Tudja, hogy miről van szó. A pultnál két pasi mustrál, amit én nem látok, mert háttal vagyok nekik. `A`ka megszólítja őket „Ismeritek a barátnőmet?” Bemutatkozunk. Mindannyian, mert kiderült, hogy `A`ka sem ismeri őket. Nevetésünk és jókedvű társalgásunk odavonz több szórakozót. Én a partit szervezem fejben. Számolok. Három csaj négy pasi. Mondom `A`kának, hogy ha a harmadik csaj pasi lenne, akkor mehetnénk is. A csaj nem érti miről van szó, így beavatom a részletekbe. Nem lehet három csaj? kérdezi. Akkor pasi is több kell. Egyszerre vágjuk rá: Hét! Bár még nincsen meg a létszám, elindulunk az emeletre. Három csaj, négy pasi. Leterítjük az alánkvalókat, vetkőzni kezdünk. Miközben nyalható pozícióba helyezkedem, még számolok, a három csaj megvan és..négy, öt, hat, hét. Itt vannak a pasik is! Nyugodtan dőlök hátra és várom a kényeztetést!

Ár: 3 080 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!