Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Raymond A. Moody: Ki nevet a végén?

Raymond A. Moody: Ki nevet a végén?
Értékelés:

Cikkszám: 900414

Készleten: 1 db

Valóban bizonyítják a halál közeli élmények azt, hogy van élet a halál után? Raymond Moody szerint nem. Dr. Moody, az Élet az élet után c. könyv szerzője közel három évtizede hívta fel először a nyilvánosság figyelmét erre a lenyűgöző jelenségre, abban bízva, hogy majd tudományos megalapozottságú további kutatásokat indít el vele. Ehelyett azt kellett látnia, hogy három csoport használja fel önös érdekeik igazolására
- a parapszichológusok, akik azt feltételezik, hogy ezek a személyes vallomások és kutatási eredmények konkrét bizonyítékok.
- a hivatásos szkeptikusok, akik szerint ezek a beszámolók vagy hamisítványok vagy csupán agyi oxigénhiány által bekövetkezett hallucinációk
- a keresztény fundamentalisták és teleevangelisták, akik szerint mindez a sátán műve
Ki nevet a végén? c. könyvében Dr. Moody szellemesen és csípős iróniával elemzi a három szekértábor ideológiáját. Véleménye szerint mindhárman közelebb állnak a szórakoztatóiparhoz, mint a tudományhoz és bemutatja, hogy a tudomány jelenleg túl kevés ismerettel rendelkezik a világegyetemről ahhoz, hogy állást tudjon foglalni ebben a kérdésben.
Dr. Moody emellett egy teljesen új jelenségre is felhívja a figyelmet, amelyet "empatikus halál közeli élménynek" nevez. A halál közeli élményeknek ebben a típusában nem csupán a haldokló éli át a különleges jelenségeket, de az a személy is, aki jelen van mellette, és érzelmileg azonosul vele. Ezen a téren még nagyon sok a fehér folt, így további kutatásokat kell végezni. S hogy Dr.Moody szerint mit csináljunk addig, amíg választ kapunk ezekre a kérdésekre? Kapaszkodjanak meg: senki sem tudja hogy ki nevet a végén!

Ár: 1 400 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!