Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Gabriele Haug-Schnabel A Bili Tudománya avagy szobatisztaság felsőfokon

Gabriele Haug-Schnabel A Bili Tudománya  avagy szobatisztaság felsőfokon
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3627371283

Készleten: 1 db

Kedves Szülők!

Miért is olvassák ezt a könyvet?

Mert kisbabát nevelnek, és érdekli Önöket a szobatisztaságra nevelés? Tájékozódni szeretnének, mielőtt gyermeküknél ez a téma aktuálissá válna? Ebben az esetben jó ha tudják, ez a könyv egy gyermekközpontú és modern felfogást képvisel. Kérdéseikre meg fogják találni benne a válaszokat, nyomon követhetik gyermekük fejlődési szakaszait és jobban megérthetik, a fontos összefüggéseket. A 2. és 3. fejezetből megtudhatják, hogyan segíthetnek gyermeküknek az előttük álló feladatok megoldásában.
Vagy azért olvassák ezt a könyvet, mert gyermekük épp mostanában kezd szobatisztává válni? Talán időközben már sikereket is elért ezen a téren, Önök pedig feszülten figyelik, hogy mi következik most, és a maradéktalan siker érdekében mindent helyesen szeretnének tenni. Épp erről az átmeneti időszakról hangzik el olyan sok ellentmondásos dolog, mely megzavarhatja Önöket. Ebben a könyvben a szobatisztává válás természetes lépéseiről olvashatnak, arról, hogyan segíthetik továbblépni az első sikerek után, egyszóval arról, hogyan jön el a tiszta nadrágok, száraz nappalok és éjszakák időszaka. (1. ,3. és a 8 fejezet)
Vagy azért olvassák ezt a könyvet, mert gyermeküknél másként zajlanak a dolgok? A bilizés még mindig nem úgy zajlik, mint amire számítottak, és amiben reménykedtek. A bepisilés és bekakilás pedig lassan de biztosan folyamatos problémává válik gyermekük és az Önök számára. Biztos vagyok benne, hogy e könyv elolvasása után jobban megértik majd a helyzetet, és tudni fogják, hogyan segíthetnek tudatosan gyermeküknek. Többek között a 4.,5. és 9. fejezet szól Önöknek.
Munkám során tapasztalhattam, mekkora nyomás nehezedik a szülőkre és a gyerekekre. Meg szeretném Önöknek mutatni, sőt be szeretném bizonyítani, hogy gyereküknek valóban segíthetnek a szobatisztává válásban, még akkor is, ha a sikeres segítség talán teljesen másban rejlik, mint ahogy azt most elképzelik.

Dr. Gabriele Haug-Schnabel

Ár: 2 290 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!