Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Richard Webster Feng Shui a munkahelyen

Richard Webster Feng Shui a munkahelyen
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 335263748345

Készleten: 1 db

Praktikus tippek a munkahelyre
• Az íróasztalnál dolgozók a papírokat és a szükséges iratokat tartsák függõleges irattárolókban. A felesleges jegyzeteket és iratokat ne gyûjtögessük. Munkakezdéskor az asztalunkat töröljük át nedves ruhával, és lehetõleg tartsuk egész nap tisztán.
• Az asztal színe ne legyen fekete, vagy hófehér. Ha mégis ilyen, akkor takarjuk le nekünk tetszõ dossziékkal, vagy asztalkendõvel.
• Ülõhelyként legjobb az ötlábú szék. (Az irodai görgõs székeknek szinte minden esetben öt lába van.) Állítsuk be úgy, hogy munka közben kényelmes legyen: lábunk merõlegesen álljon a földön, a széknek legyen karfája, és semmiképpen ne üljünk féloldalasan.
• A rend és a tisztaság lényeges magunk körül. A táskánkat, zacskókat ne rakjuk a földre, élelmiszert ne tartsunk az asztalunkon.
• A szobánkban lévõ szemetesbe ne dobjunk bûzlõ dolgokat, – mint például az élelmiszer, vagy banánhéj – mert megzavarnak minket.
• Munkahelyünk falára akasszunk ki minket motiváló, tetszetõs tárgyú képeket. Azt a felületet, melyet szinte egész nap látunk, mindenképpen tegyük kellemessé.
• A hanghatásoknak is jelentõs szerepük van. A néma csend nyomasztó lehet a munkahelyeken, aki teheti, hallgasson rádiót, vagy halk zenét munkavégzés közben.
• Az egészséges, élõ virágok, a tisztán tartott selyemvirágok erõsítik a munkakedvet és fokozzák a jó közérzetet. A száraz virágokat, vagy beteg növényeket kerüljük el.
• Az akváriummal, a víz és a halak jelképeivel a sikert és a bevételt gyarapítjuk. Amennyiben lehetséges, tartsunk belõlük munkahelyünkön. Ha nem megoldható, akkor szerezzünk be kerámiából, fából, üvegbõl vagy porcelánból készült, halacskát formázó dísztárgyakat.

Ár: 1 100 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!