Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Gévay János Biotanácsadó a talajról és a tápanyagokról

Gévay János  Biotanácsadó a talajról és a tápanyagokról
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 33749294ö24

Készleten: 1 db

A vegyszermentes kertészkedés vagy biológiai művelésmód alapja és feltétele a tápanyaggal való okos gazdálkodás. Régi igazság, hogy a károsítók elleni védekezés kiindulópontja – akármilyen módszer esetén is – az egészséges, szépen fejlődő, jól táplált növény. Kézenfekvő tehát, hogy a szintetikus készítmények, mérgek nélkül, inkább csak riasztószerekkel dolgozó biokertész számára legfontosabb növények helyes táplálása, a talaj egészségének fenntartása.
A kezdők számára ad tanácsokat ez a füzet, ezért is egészítettük ki a talaj- és tápanyaggazdálkodás témáit az időszerű munkák havonkénti felsorolásával.
Noha a biokertészek száma (és még inkább az érdeklődőké) évek óta növekszik hazánkban, még mindig igen kevés ezen a téren a többszörösen kipróbált módszer, tapasztalat. Ezért ennek a füzetnek az anyagát külföldi – nyugat-európai – ajánlások, eredmények, közlések alapján állítottuk össze, bízva abban, hogy sikerült a nálunk is hasznosítható tanácsokat összegyűjteni.
Tisztelt Olvasó! Kérjük tehát, hogy ne ítélje szigorúan a kiadót, ha mégis talál olyan módszert, receptet, amely nálunk nem válik be, hiszen bizonyára az is tanulsággal szolgál.

Ár: 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!