Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-520-5805 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Clare West Öngyógyítás belső energiával Mindennapos gyakorlatok a testi-lelki egészségért

Clare West Öngyógyítás belső energiával  Mindennapos gyakorlatok a testi-lelki egészségért
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3354827492442

Készleten: 1 db

Az Öngyógyítás belső energiával egy roppant ártatlan, ugyanakkor nagyon hatásos, mindennap elvégezhető gyakorlatsor, amely az elme képzelőerejét felhasználva testünket egészségessé és életerővel telivé varázsolja.
A belső energiaforrás gyakorlatok nem foglalkoznak atletizálással, hanem a test és az elme egészséges egyensúlyát helyezik előtérbe. Az a célja, hogy a táncosok, a hegymászók és a küzdősportok gyakorlóihoz hasonló testalkatot hozzunk létre – erős és laza izmokat, amelyek bármilyen mozdulat elvégzését lehetővé teszik. A bárki által könnyedén követhető ötlépéses rendszer fejleszti rugalmasságunkat, elősegíti a mély pihenést, valamint a felhalmozódott feszültségek, illetve a méreganyagok eltávolítását. Ennek eredményeképpen testünkben újra szabadon áramolhat majd az energia, és életerőnk ismét kivirágozhat.
A gyakorlatok rugalmasan változtathatók és felcserélhetők, mely lehetővé teszi, hogy egyéni ízlésünknek, valamint életritmusunknak megfelelő sort tudjunk összeállítani. Az egyes gyakorlatok könnyedén megtanulhatók, de változatosságuk élvezetes gazdagságot eredményez.

Ár: 2 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!