Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Berend Róbert · Mingtang Xu A Chi Kung világa 1-2

Berend Róbert · Mingtang Xu A Chi Kung világa 1-2
Berend Róbert · Mingtang Xu A Chi Kung világa 1-2
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3364832842

Készleten: 1 db

A két kötet csak egyben eladó.

A Chi Kung (Csikungm Qi gong, Qigong) tudása több ezer éves múltra nyúlik vissza. A chi Kung maga az élet, gyakorlataival az energiaáramlást fejleszthetjük és irányíthatjuk, hogy testi és mentális teljesítményünk javuljon. A CHI maga az erő a minden létező dolgot összekötő energia, mely nem függ sem tértől, sem időtől. A KUNG jelentése: művelés, munka.

A távoli múlt mesterei belső világukat – a testben folyamatosan áramló energián, a CHI-n keresztül érzékelték. A modern tudomány ezt az agyi tevékenység és a fizikai tet összhangjára vezeti vissza.
A CHI KUNG célja a test, a lélek és a szellem összhangjának megteremtése, az egészség megszerzése és megőrzése. Már alapszinten is egy nagyon hatékony technika, mely későbbi fejlődésünk során tudománnyá, majd művészetté válik.

A gyakorlatok közben az ősi testtartásokat és mozgásokat meditatív állapotban végezzük a testtartás, a légzés és a tudat ellentétének harmonikus összhangjára törekedve. A Chi Kung hatása először az egyénre, majd az őt körülvevő legkisebb csoportra, a családra terjed ki, de ezt követően még szélesebb közösségekben, munkahelyen, baráti, és lakókörnyezeti társaságokban is érzékelhető. Célirányossá teszi az ember vágyait, megteremtve ezzel a boldogság és harmónia külső és belső tökéletes állapotát.

Ár: 8 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!