Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

A férfiak és a nők A. Blanka

A férfiak és a nők A. Blanka
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 44567800112

Készleten: 1 db

A könyv a nőről szól, a nőkhöz szól, bár a férfiakról van szó benne. A fejezetekben az írónő a férfiak nyomába szegődik, megszületésüktől idős korukig térképezi fel életútjukat, viszonyukat önmagukhoz, az anyához, a gyerekekhez, a nőkhöz, és rámutat az általuk kiosztott női szerepek sokaságára.

A férfiak, akik legtöbbször rögzült, elavult mintáik alapján viszik végbe teljesítményeik legjavát, tagadásokon, csalódásokon keresztül cipelik magukkal évszázados terheiket és akik még ma is úgy próbálják meg bizonyítani az „élet árának” kiegyenlítését, hogy háborúkon, válságokon át, hatalmi pozíciót elfoglalva szereznek érvényt igazuknak és maguknak.

Az egyedülálló, különleges megállapítások és következtetések mégsem jelentéktelenítik el őket, inkább áthelyezik a hangsúlyt az anyától, a szülőktől kapott élet-ajándékra, a nőkhöz való egészségesebb viszonyra. Az önmegismerés, a ráismerések terápiás tapasztalatai terén jártasságról tanúskodó könyv záró részeiben a szerző spirituális érzékenységgel, friss szemmel kalandozik el a férfi szerepének égi és földi viszonylataiba is, megvilágítja az emberi áldozat és isteni felajánlás közt feszülő ellentét félreértéseit, segítve, hogy feloldhassuk, kiegyenlíthessük vélt tartozásainkat.

Ár: 2 800 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!