Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Sűrített paradicsom - I. rész - Buli van a túlvilágon Tamás Nándor Perjés Péter

Sűrített paradicsom - I. rész - Buli van a túlvilágon Tamás Nándor Perjés Péter
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 334567001

Készleten: 10 db

A szórakoztató regény a túlvilágon játszódik a Sűrített Paradicsom nevű szépségszalonban, ami egyben koktélbár is. Ide járnak szépülni, pletykálni a kóborló lelkek. Tanúi lehetünk olyan találkozásoknak, ami a földi élet során lehetetlen lett volna. A különböző korokban élt ismert énekesek, hadvezérek, költők, sportolók, színészek és még sokan mások, most érdekes párbeszédekbe, jelenetekbe keverednek a bárpultnál vagy éppen a hajszárító búra alatt. Ebben az időtlen térben Julius Caesar lazán összefut Agatha Christievel, Adolf Hitler Muhammad Alival vagy John Lennon gyilkosával, Mark Chapman-nel.
A 10 fejezetből álló szórakoztató regény enyhén szappanopera ízű. Keveredik a dráma a humorral, az ármány a szerelemmel. Állandó és vendég szereplők színesítik az egybefüggő, de külön is élvezhető részeket. A történetet a 14 éves cipőpucoló Ted szemszögéből kísérhetjük végig. Minden fejezetben más és más híres énekes adja elő utolsó dalát az Úrnak, aki végleg eldönti, hogy kire mi vár. Pokol vagy Mennyország.
Ha majd belelapozol az első oldalakba, talán észre sem fogod venni, mennyire magával ragadó, habkönnyű érzés együtt lebegni a Sűrített Paradicsom vendégeivel. Jó szórakozást kívánunk!

Ár: 2 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!