Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Christina - Fényként született ikrek Bernadette von Dreien

Christina - Fényként született ikrek Bernadette von Dreien
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 66575432

Készleten: 2 db

Christina, ikertestvérével, Elenával együtt az emberi fejlődés új fokának előhírnökeként inkarnálódott a Földre, hogy fényt és békét közvetítsen. Azt mondja: „A fények már itt vannak világszerte. Csak meg kell nyomnia valakinek az indítógombot."
Christina egy tizennyolc éves lány a svájci Toggenburgból. Erősen kibővült tudattal született, így azoknak a fiatal evolúciós gondolkodóknak az új nemzedékéhez tartozik, akik az emberi létet a kvantumfizika, a neuropszichológia és a spiritualizmus egységeként fogják fel, írják le és élik meg. Figyelemre méltó, ahogy kezdettől fogva átlátja a mai világ történéseit, elkápráztat magas erkölcsi érzékével, bölcsességével, valamint belső békéjével, melyek az emberi lét egy új dimenzióját vetítik előre.
Christina minden nehézség nélkül, teljesen természetes módon bánik olyan paranormális adottságokkal, mint a többdimenziós érzékelés, az auralátás, a tisztánlátás, a telepátia, a telekinézis, a túlvilággal való kapcsolattartás vagy az állatokkal és a növényekkel való kommunikáció. Születésétől fogva tudatos kapcsolatban áll magasabb dimenziós szférákkal és fény-civilizációkkal.
Ez az első kötet – az édesanya, Bernadette szemszögéből – Christina rendkívüli születésének, gyermek- és ifjúkorának a történetét meséli el, egészen a tizenhatodik életévéig. Ezek a háromdimenzionalitáshoz való hozzászokás, az iskolába járás és a vizsgák évei, amelyek felkészítették Christinát életének a feladatára. Christina három kulcsszóval foglalja mindezt össze: szabadság, igazság és szeretet.

Ár: 3 690 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!