Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Anthony Robbins: Óriás léptek

Anthony Robbins: Óriás léptek
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 90624

Készleten: 3 db

A könyv az Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást c. sikerkönyvben bemutatott eszközök, technikák és stratégiák legjavára épül. Háromszázhatvanöt rövid, egyszerű tanulni- és tennivaló, amelyek segítségével valóban óriás léptekkel haladhatunk életminőségünk javítása felé. Legyen szó akár az egyszerű döntések erejéről, vagy akár olyan konkrét eszközökről, amelyek révén a kapcsolataink, a pénzügyeink, az egészségünk, vagy épp az érzelmeink minőségét formálhatjuk át, Robbins megmutatja, hogyan érhetjük el a legjobb eredményeket a legrövidebb idő alatt.
A könyvet könnyen beilleszthetjük zsúfolt hétköznapjainkba, hiszen az egyes fejezetek rövid, könnyen emészthető részekre vannak bontva, így elég naponta mindössze pár percet szánnunk rájuk. Haladhatunk elejétől a végéig, de akár ide-oda is ugrálhatunk a fejezetek között, kiválogatva a legizgalmasabb részeket. A cél az, hogy egy év leforgása alatt megszerezhessük a legfontosabb információkat, s a lehető legrövidebb időbefektetéssel a lehető legjobb eredményeket érhessük el.
Ehhez mindössze három egyszerű szabályt kell betartanunk: elolvasni egy fejezetet, átgondolni az olvasottakat és lejegyezni az azzal kapcsolatos gondolatainkat egy füzetbe. A legfontosabb azonban, hogy az olvasást követően azonnal cselekedjünk is az olvasottaknak megfelelően. Elvégre mit ér a lelkesedés, ha nem követi tett?

Ár: 1 900 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!