Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

Útmutató Hold Johanna Paungger Thomas Poppe

Útmutató Hold Johanna Paungger Thomas Poppe
Új
Értékelés:

Cikkszám: 00000076

Tevékenységünk eredménye nemcsak a szükséges képességek és segédeszközök meglététől, hanem a tevékenység időpontjától is függ. Ennek az időpontnak a minőségét jelentős módon meghatározza a Hold mindenkori állása. Johanna Paungger, egy tiroli bányászcsalád lánya azon kevesek közé tartozik, akiknek környezetében a Hold ritmusáról való tudás évszázadokon át elevenen fennmaradt. Könyvében szemléletesen mutatja be, hogy minden miért fontos, és hogy mindennapjaink milyen területein alkalmazható sikerrel az ősi tudás - a főzéstől a hajóápolásig, a házimunkától, a föld- és kertművelésen át a gyógyításig.
A könyv nyereséget jelenthet mindenki számára, aki saját életvitelében türelemmel követi útmutatásait: a hétköznapok apró-cseprő problémái könnyebben megoldhatóvá válnak - írja előszavában a társszerző, Thomas Poppe.
A holdritmusok mindig szolgálatunkra lesznek, ha megbarátkozunk a temrészet egyik tulajdonságával: lassan működik, a saját ütemében. Nem hagyja, hogy sürgessék. Ha mindig szem előtt tartjuk ezt a szempontot, akkor magától fog feltárulni előttünk a hold ritmusáról való tudás. 


Ár: 2 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!