Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Tombor Mónika: Gombóc paci a lovaglásról

Tombor Mónika: Gombóc paci a lovaglásról
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 7886543

Készleten: 4 db

Ha szeretsz valakit, érted a nyelvét. Különösen igaz ez a lovaglásra, ahol kettőtök együttműködése vezet a sikerhez. Természetesen fontos, hogy minél gyakrabban találkozz kedvenc lovaddal, finom falatokkal és simogatással kedveskedj neki, ám lovagolni csak úgy tanulsz meg igazán, ha egy nyelven azaz lovasnyelven beszéltek. Tombor Móni lovasedző mestere ennek, és Gombóc paci segítségével most téged is megtanít rá.
Különlegessége, hogy arra bíztat, figyelj a lovadra és a saját érzéseidre, hagyd, hogy vezessenek! Részletes leírásokkal és képekkel magyarázza el mit, mikor és miért tegyél, hogy a lovaglás mindkettőtök számára felejthetetlen élmény legyen. Kedves, játékos, ám igen nagy tudást adó könyvet tartasz a kezedben az alapszintű lovaglás elsajátításához.
Gyakorolj és tanulj. Megszerzett tudásod öröme ad jó és kellemes élményt, élvezetet. Járj nyitott szemmel és szívvel négylábú barátaid között. Meglátod, a köztük töltött idő sokszorosan megtérül. Ugyanannyi jót kapsz vissza, mint amennyit adtál. Türelemmel, szorgalommal és kitartással nagyon sok mindent elérhetsz. Hidd el nekem, vittem már a hátamon egypár kétlábút

 

Ár: 2 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!