Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Szabó Judit: Megérkezés a Fénybe

Szabó Judit: Megérkezés a Fénybe
Értékelés:

Cikkszám: 900182

Készleten: 1 db

A világot átalakító óriási erők ma már oly szembetűnően mutatkoznak meg, hogy azok is észreveszik, akik eddig még nem érzékelték és nem hitték jelenlétüket. Egyre nyilvánvalóbb, hogy világunk alapvetően megváltozik, s az is, hogy a felszínen megmutatkozó események mögött valami hatalmas átalakulás folyik. Mind több ember kíváncsi arra, hogy milyen folyamat részesei vagyunk, és vajon tudunk-e valamit tenni, hogy az átalakulás pozitív irányba terelődjön?
A könyv éppen e célból mutatja be részletesen a globális spirituális átalakulást több szempontból. Az Olvasó így megtudhatja, mit jelent az, hogy a Föld az ötödik dimenzió felé tart, mi az egyes dimenziók pontos jelentése, milyen szerepet játszik a Kegyelem ebben a felemelkedésben, mit jelent az, hogy megszűnik a karma, konkrétan hogyan zajlik le bennünk a kollektív beavatás és mi a női energiák szerepe ebben a hatalmas spirituális átalakulásban.
A könyv végén pedig egy nagyon aktuális témát találunk: a kapuk bezárulását, amely már a folyamat lényegi szakaszának befejeződésére utal.
Sokoldalú megközelítésével a könyv rávilágít jelen helyzetünk spirituális okára és céljára, s utat mutat a belső átalakuláshoz.

Ár: 2 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!