Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Smoothie-könyv Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák Christine Baile

Smoothie-könyv Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák  Christine Baile
Értékelés:

Cikkszám: 4562231

Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet.
A könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és energiával látja el a szervezetünket.
A bevezetőből megismerhetjük az egyes hozzávalók jótékony hatását, a könyv végében található áttekintésből pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk a 115 tápláló és jóízű recept közül azt, amelyik a fogyásban vagy a méregtelenítésben segít, növeli az energiaszintünket, erősíti az immunrendszerünket, támogatja az agyműködést, vagy segít, hogy ragyogóan nézzünk ki. A könyv méregtelenítő hétvége programját is tartalmazza, amelynek segítségével megtehetjük az első lépést afelé, hogy nagyszerűen érezzük magunkat a bőrünkben.

Ár: 3 400 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!