Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

Sapientia Füzetek 32. | Jeruzsálem, a Szent Város

Sapientia Füzetek 32. | Jeruzsálem, a Szent Város
Új
Értékelés:

Cikkszám: 34567801

Várnai Jakab OFM (szerk.): Jeruzsálem, a Szent Város. Konferenciakötet. Kiadja a L’Harmattan Kiadó és a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, Budapest, 2018.
 
Füzetünk a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola által 2017. november 18-én rendezett tudományos konferencián elhangzott előadások szerkesztett szövegeit tartalmazza.
 
Európa mai identitáskeresésében nagy jelentősége van a szentföldi keresztény jelenlét történetében való elmélyülésnek, hiszen Európát, az európai kultúrát nem lehet értelmezni annak szentföldi kapcsolatai és keresztény gyökerei nélkül.
E kötet a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola 2017-ben megrendezett őszi tanulmányi napjának anyagát adja közre. Ebben az esztendőben ünnepeltük, hogy a ferencesek 800 éve megérkeztek a Szentföldre, arra a helyre, amelyet a rend elsődleges missziójának tartunk. A tanulmányi nap szervezője és a kötet kiadója olyan szerzetesi intézmény, amely több közösséghez is kapcsolódik, ahogyan a megszentelt élet sokszínű jelenléte és szolgálata miatt a Szentföld ügye is közös szerzetesi téma.
Kívánjuk, hogy a kötet olvasása mindannyiunkban növelje Üdvözítőnk földjének szeretetét és a szentföldi keresztény jelenlétért érzett felelősséget.
Ár: 1 800 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!