Rózsakereszt Krisztián Alkémiai Menyegzője I-IIJohann Valentin Andreä · Jan van Rijckenborgh.

Rózsakereszt Krisztián Alkémiai Menyegzője I-IIJohann Valentin Andreä · Jan van Rijckenborgh.
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3344882210

  Az emberiség ősidők óta vágyik a tökéletes életre. Ez a könyv megmutatja az ehhez a magasságos élethez vezető utat. 
    Az emberiség történelmében bizonyos időközökben – leplezetten ugyan – de mégis megközelíthetővé teszik ennek az útnak a rejtélyeit a megfelelő ismeretekkel rendelkező csoportok, többek között a klasszikus rózsakeresztesek a harmincéves háború előtti időkben a XVII. században, amikor ez a mű először látott napvilágot. 
    Úgy látszik, most jött el annak az ideje, hogy erről a rejtélyről eltávolítsák a számtalan leplet és megmagyarázzák az erre érett emberiségnek. 
    Jan van Rijckenborgh, az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskolájának vezetője több, mint húsz ilyen művet alkotott, hogy az utat a legkülönbözőbb szemszögekből világítsa meg az igazságot kereső ember számára. Könyveit a Lectorium Rosicrucianum Európa különböző városaiban rendezett konferenciáin és találkozóin tartott előadásai anyagából állították össze.

A könyv két művet tartalmaz: egy Christian Rosencreutznak tulajdonított, 1616-ban megjelent regényt, illetve Jan van Rijckenborgh hozzákapcsolt elemzését. A regényt nem Christian Rosencreutz írta, hanem Johann Valentin Andreä.

Ár: 9 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!