Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.30-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-520-5805 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Nemes István (szerk.) Az univerzum örökösei Science fiction kisregények és novellák

Nemes István (szerk.) Az univerzum örökösei Science fiction kisregények és novellák
Értékelés:

Cikkszám: 44567001223

Micsoda őrült évszázadok voltak! A Naprendszer haldoklott, maga a Föld agonizált, a humán lét a pusztulás borotvájának élén táncolt. És ennek dacára harminchárom milliárd ember élt és nyüzsgött szerte a Naprendszerben. Az ember már mindent elért, amire vágyott. Gépek és védőfelszerelések nélkül képes volt teleportálni az űr bármely pontjára, és egy hihetetlen méretű információs sztráda a Mentális Háló révén bárkivel, bármikor, bárhol kapcsolatba léphetett pusztán gondolati erővel. Az ember szinte Istenné vált: ám csupán korlátozott Istenné. És a Naprendszer Határa volt a végsőr korlát. Senki sem volt képes elhagyni ezt a határt. Pedig a rendszernek nem volt már hátra sok…Amikor a Nap megsemmisül, a Rendszerben minden élet megszűnik..
Ykaryos Vlelflayette a kiutat keresi, és nem is álmodja, hogy kalandos kutatása során egy mindennél hatalmasabb rejtélyre bukkan…
Jeffrey Stone vadonatúj regénye az emberiség távoli korszakába vezeti el az olvasót egy fantasztikusan színes és izgalmas világba. Egy regény, három kisregény és több mint másfél tucat novella várja önt, hogy elvigye egy képzeletbeli utazásra a science fiction világába.

Ár: 700 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!