Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

Mitől működik a szerelem? - Bert Hellinger párterápiája - Johannes Neuhauser

Mitől működik a szerelem? - Bert Hellinger párterápiája -  Johannes Neuhauser
Értékelés:

Cikkszám: 90218

Minden energia, minden sors, amely előttünk létezett, szüleinken keresztül bennünk egyesül. Személyiségünk gyökerei több generáción keresztül, messze visszanyúlnak. Így párkapcsolatainkba nem csak magunkat, hanem egész családunkat is magunkkal visszük. A párkapcsolat azzal kezdődik, hogy egyenrangúként méltányoljuk a különbözőt. A különböző egyenrangú és egyenjogú. Ahogy a férfi és a nő különbözőek, de egyenrangúak és egyenjogúak, úgy a származási családok is egyenrangúak és egyenjogúak. Ebből a felismerésből fejlődik azután a szerelem.

Bert Hellinger célja, hogy utat találjon a vak szerelemtől a látni képes szeretetig. "A szerelem akkor lehet sikeres, ha meglátjuk az élet alapvető rendjeit. Ezek a rendek nem kitaláltak, hanem felfedezésre várnak. Én magam is így jutottam el ezekhez a felismerésekhez: hosszas megfigyeléssel rájöttem, mi történik, amikor az emberek bizonyos módon viselkednek. Nemcsak azt vizsgáltam meg, mi a közvetlen következmény, hanem azt is, mi történik nemzedékekkel később."

Bert Hellinger az ismert pszichoanalítikus több mint 20 éve foglalkozik családfelállítással. Jelen könyvében a szerző összegyüjtötte azokat a legemlékezetesebb terápiás üléseket, beszélgetéseket, felállításokat, melyek szerelmi vagy párkapcsolati problémákra, tragédiákra adtak eredményes enyhülést, esetenként végleges gyógyulást.

Ár: 2 300 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!