Meditáció AZ EKSZTÁZIS MŰVÉSZETE - A MEDITÁCIÓRÓL ÉS A MEDITÁCIÓS TECHNIKÁKRÓL Osho

Meditáció AZ EKSZTÁZIS MŰVÉSZETE - A MEDITÁCIÓRÓL ÉS A MEDITÁCIÓS TECHNIKÁKRÓL Osho
Értékelés:

Cikkszám: 900245

Sokat beszélnek manapság a meditációról, azonban a zűrzavar – hogy mi az és hogyan lehet „elérni” – nagyobb, mint valaha… A meditáció nem igazán olyan dolog, amit „csinálni” tudsz. A meditáció valami olyasmi, ami spontánul megtörténik, amikor nem csinálsz semmit, amikor a nem-cselekvés abszolút állapotában vagy… és amikor a meditáció megtörténik, az egész életed válik meditációvá, ünnepléssé… 
Egyetlen technika sem meditáció. A technikák csupán arra valók, hogy létrehozzák azt a helyzetet, ahol a meditáció spontán módon megtörténhet. 
Ebben a könyvben Osho a meditációról beszél, és különböző meditációs technikákat javasol, amelyek különösen a nyugatiak számára hasznosak. A technikák onnan indulnak ki, ahol vagy, nempedig onnan, ahol egyszer voltál, és nem onnan, ahol lenni akarsz. Az elejénél kezdik, hogy elvigyenek onnan, ahol vagy, oda, ahol lehetsz… Oshot az érdekli, hogyan segíthet minden egyes egyénnek megtalálni azt az utat, ami neki a legmegfelelőbb, és nem akar semmilyen különleges filozófiát, dogmát, doktrínát rád erőltetni…Amit mond, az több, mint a gondolatok provokálása. Kihívás. Egy hívás a személyes átalakulásra.

Ár: 2 890 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!