Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

LEO GALLAND MEGOLDÁS AZ ALLERGIÁRA

LEO GALLAND MEGOLDÁS AZ ALLERGIÁRA
Értékelés:

Cikkszám: 223011201

Tudd meg, hogyan állíthatod helyre az immunegyensúlyodat a táplálkozásodon és az életmódon keresztül, hogy gyógyszerek nélkül fordíthasd vissza gyötrő allergiádat. 

Allergiajárvány terjed világszerte. Egymilliárdan szenvednek olyan allergiás megbetegedésekben, mint az asztma, a szénanátha, az ekcéma vagy a különböző ételallergiák. És ez csak a jéghegy csúcsa. Ebben az úttörő jelentőségű munkában a több tudományos díjat nyert Leo Galland feltárja azokat az egyre nagyobb számban megjelenő rejtett allergiákat, melyek súlygyarapodást, kimerültséget, depressziót, ízületi fájdalmat, fejfájást, ADHD-t, emésztési problémákat és sok egyéb nyavalyát okozhatnak. Megdöbbentő, új kutatások számolnak be arról, hogy a fentiek hogyan függnek össze az allergiával eredendően összekapcsolódó immunegyensúllyal.

Megoldás az allergiára mélyrehatóan megvizsgálja, hogyan állíthatjuk helyre az immunegyensúlyunkat a táplálkozásunkon és az életmódunkon keresztül, hogy gyógyszerek nélkül fordíthassuk vissza gyötrő allergiáinkat.  

Ha asztma, ekcéma vagy orrmelléküreg-gyulladás kínoz, ha eleged van a fájdalomból, a kimerültségből, a tompa agyműködésből, a súlygyarapodásból, a depresszióból és a szorongásból, vagy éppen azon tűnődsz, hogy mi állhat titokzatos tüneteid hátterében, akkor jó nyomon jársz: Dr. Galland klinikai gyakorlata és a legújabb tudományos eredményekre való egyedi rálátása segíthet visszakerülnöd az egészség útjára.

Ár: 4 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!