Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Kvantumérintés 2.0 - Az új ember - Richard Gordon Dr. Chris Duffield Dr. Vickie Wickhorst

Kvantumérintés 2.0 - Az új ember -  Richard Gordon Dr. Chris Duffield Dr. Vickie Wickhorst
Értékelés:

Cikkszám: 22340123

Ez a könyv megváltoztatja a világot és azt, ahogyan a dolgokra tekintünk! Képességeink határait kiszélesítve hatalmas előrelépést és paradigmaváltást jelent. Világos iránymutatással, lépésről-lépésre vezet minket, hogy könnyedén átléphessük saját korlátainkat. Ráébreszt soha nem ismert vagy csak sejtett, de tudatosan még ki nem aknázott képességeinkre.

Az itt bemutatott technikák és gyakorlatok új és sokkal tágabb gyakorlati értelmezését adják annak, hogy mik is vagyunk mi, emberi lények, és milyen képességekkel rendelkezünk. Gyakorlással és képességeid kiaknázásával azzá válhatsz, amit Új Embertípusnak nevezünk. Olyasvalakivé, aki a valóság mélyebb, tágabb és beteljesültebb szintjén él és cselekszik. A könyvet elolvasva más szemmel tekintesz majd arra, miként élhetnénk és tehetnénk a világot olyan hellyé, amely messze túlmutat a valóságról és az emberi természetről alkotott jelenlegi felfogáson. Ez az Új Világ tisztelet minden korábbi felfedezőjének és kutatójának.

A könyvből elsajátított tudással számos emberen köztünk saját magunkon tudunk segíteni, amint megtanultuk, hogyan használjuk a kvantumenergiát.

A tudomány azt sugallja, hogy egymástól elkülönültek vagyunk, és hogy a gondolataink nincsenek hatással valóságunk alakulására. Az itt leírtakból tisztán és világosan kiderül, hogy nem igaz ez az elképzelés. Hiedelemrendszerükön változtatva mindannyian a gyógyulás útjára léphetünk.

"A Kvantumérintés 2.0 - Az Új Ember valószínűleg a legfontosabb új publikáció a világon az életet átalakító könyv, amely mindent megváltoztat." - Dr. Cecilia L. W. Chan, a Hong Kong-i Egyetem Viselkedéstudományi Egészségközpontjának alapító igazgatója

Olvasson bele: Richard Gordon  Dr. Chris Duffield  Dr. Vickie Wickhorst   - Kvantumérintés 2.0 - Az új ember - Fedezd fel magadban az új embert, és válj azzá!

Ár: 2 800 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!