Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

KRISTY TURNER VEGÁN!

KRISTY TURNER VEGÁN!
Értékelés:

Cikkszám: 22331456

Nem tudod elképzelni sajt nélkül az életed? Meg vagy arról győződve, hogy a nem állati eredetű tejtermékekkel készült péksütemények nem finomak? Ki nem állhatod a tofu ízét? Nem dobnak fel az unalmas saláták? Kifogások – HESS!

„Kristy Turner könyve briliáns! Nem csupán nagyszerű vegán szakácskönyv, hanem alapanyag-kalauz is, ami segít kifogásmentessé tenni az étrendet. Ha bárki habozna, Kristy tudja rá a választ!”

Angela Liddon, a The New York Times sikerlistáján szereplő, Ragyogj! című könyv szerzője

Ha kezdő vegán, gyakorló vegetáriánus vagy zöldségek iránt érdeklődő mindenevő vagy, ez a könyv neked szól, mert elhessegeti majd minden aggályodat. Meglátod, elegendő proteinhez juthatsz, megtanulod szeretni a karfiolt, s anélkül élvezheted a pizzát, nachót, brownie-t és más ételeket, hogy állati eredetű hozzávalókat használnál fel hozzájuk. (A receptek még a profi vegánoknak is tartogatnak meglepetéseket!)

Kristy Turner, az extravagáns blogger 125 kiváló vegán recepttel oszlatja el minden kétségedet:

„A különleges hozzávalók rendkívül drágák.” Nem éppen, ha házi szejtánt, barbecue szószt, pikáns ranch öntetet vagy tofu tejfölt készítesz.

„Soha nem tudnám feladni a sajtot!” Nem fog hiányozni, hiszen itt van helyette a tempe baconos sajtos makaróni, pekán parmezánnal, tofu chévre, citrusos-fűszeres cékla makadámiás rikottával vagy a gombás-sajtos melegszendvics napraforgós cheddarral.

„És mi a helyzet a villásreggelivel?”A csicseriborsóból rántotta, reggeli tacóval, citromos-kukoricás gofri áfonyamártással vagy a karamelles almával töltött bundáskenyér kiváló vegán reggelik!

„A barátaim nem jönnek majd át vacsorára. ” Dehogynem, ha megízlelik a sárgarépás kesu-patét, portobello capracciót és a gnocchi alla vodkát.

„De nekem kell a fagyi/jégkrém! „Nem is kell lemondanod róla, hiszen itt van az étcsokoládés szorbet, Mango Lassi fagyi és a zabpelyhes-mazsolás jégkrémszendvics (kép balra).

A látványos színes képek láttán tátott szájjal olvasod majd Kirsty kreatív, könnyen elkészíthető receptjeit. Mire vársz? Irány a konyha, kételyeidet pedig hagyd magad mögött!

Ár: 4 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!