Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

Kövesi Péter: Időkapu

Kövesi Péter: Időkapu
Értékelés:

Cikkszám: 900307

Hogyan válhat a múlt erőforrássá? A szerző Kierkegard gondolatát választotta mottóul: "Az életet csak visszafelé érthetjük meg, de csak előrefelé élhetjük." Az idő végtelen folyama hozza a múltból a jelenen át a jövő felé az éltető erőket, de görgeti a fejlődést gátló hordalékot is. Miként tükrözi a reinkarnációs élmény a jelenlegi személyiséget, a gondjait, és hogyan lehet ezt az élményt a jelen helyzet jobbítására, gyógyításra használni?

Mindennek létjogosultsága van, ami megtörténik. A könyv olyan módszereket ismertet, amelyek problémás helyzetek megoldására, terápiára is alkalmasak. Szükségünk van arra, hogy megismerjük a megváltozott tudatállapotokat, hogy alapvető ismeretek birtokába jussunk, és képesek legyünk a pozitív élményeket megerősítésként, a negatívakat pedig átírva, segítő módon áthozni és integrálni jelen életünkbe. A számos esetleírás hasznos lehet mindazok számára, akik el szeretnének mélyülni a reinkarnációs és korregressziós módszerekben.
"Ezt a könyvet elsősorban gyógyítóknak, terapeutáknak, pszichológusoknak, pszichoterapeutáknak szánom, és mindenekelőtt az effélével kacérkodó természetgyógyászoknak, hiszen a leggyakrabban ők foglalkoznak ilyesmivel" - írja a szerző, Kövesi Péter.

Ár: 2 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!