Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

Jon Dathen - A tenyérjóslás kézikönyve

Jon Dathen - A tenyérjóslás kézikönyve
Értékelés:

Cikkszám: 90840

A tenyérjóslás kézikönyve érthető, könnyen használható olvasmány, amelyben életnagyságú ábrák szemléltetik a tenyér és az ujjak változatos típusait. Helyezzük kezünket a megfelelő ábrákra, és máris megtudhatjuk, melyik személyiségtípushoz tartozunk!

Ez a felhasználóbarát kézikönyv a csekély vagy semmilyen tenyérjóslási gyakorlattal rendelkezőket is képessé teszi arra, hogy egyszerre szórakoztató és tanulságos módon olvashassanak barátaik és rokonaik tenyeréből.

Ebből a könyvből megfejthetjük a tenyerek titkait, és megtudhatjuk, hogyan kell megjósolni a szerelmet, a kapcsolatok és a karrierek alakulását, és még sok minden mást. A tenyérjóslás kézikönyvében megtalálunk mindent, ami csak szükséges ehhez a lenyűgöző mesterséghez.

Közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat ad az élet összes fontos területéhez. Fedezzük fel, hogyan alakulnak kapcsolataink és pályafutásunk, tanuljuk meg, miként hozhatjuk ki a legtöbbet önmagunkból, orvosoljuk gyarlóságainkat, és fejlesszük intuitív készségeinket, hogy segíthessünk magunkon és másokon.

Ár: 4 200 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!