Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

HOPPE, GEOFFREY: MI JÖN A NEW AGE UTÁN?

HOPPE, GEOFFREY: MI JÖN A NEW AGE UTÁN?
Értékelés:

Cikkszám: 90841

Készleten: 1 db

Mi jön a New Age után? Számos kereső feltette már ezt a kérdést, miután spirituális tanfolyamok tucatjait járta végig, elolvasott számtalan ezoterikus könyvet és belefáradva a kutatásba, melynek során csak fél válaszokra és hiányos információkra tett szert, megkérdőjelezte "spirituális útjának" valódiságát.
Sokan a legnehezebb személyes tapasztalatokat élték át közben és ezek a megpróbáltatások és kihívások alapozták meg új emberré válásukat. Most itt az idő, hogy mélyebben is megértsük az életünkben felbukkanó embert próbáló nehézségek értelmét, megtanuljuk őket minden eddiginél hatékonyabban átalakítani, hogy mi magunk is emberangyallá váljunk - és beteljesítjük földi küldetésünket.
Tóbiás egy szeretetteljes, együttérző angyal a Biblia apokrif irataiból, aki megtanít arra, hogyan teremtsük meg ítélkezés és küszködés nélkül új valódiságunkat az új energiában, hogyan oldjuk fel akadályainkat kegyelemmel és hogyan gyakoroljuk a valódi elfogadást.
Tóbiás a jövő spirituális tanítóihoz szól és könnyen érthető leckéken keresztül mutatja be, hogyan fogadjuk el igazán emberi mivoltunkat, hogy eggyé válhassunk isteni énünkkel.

Ár: 2 790 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!