Halhatatlanság Leonard Orr Az öröklét tudománya Szabadulás a halál kultúrájából

Halhatatlanság Leonard Orr Az öröklét tudománya Szabadulás a halál kultúrájából
Értékelés:

Cikkszám: 55443678

Ez a kötet a modern lelki-szellemi gondolkodás világhírű alapműve, amely az angolon kívül megjelent arab, francia, japán, litván, portugál, orosz, spanyol és örömünkre most már magyar nyelven is.
*
A gondolkodásunk könnyen kedélytelenné válhat, ha újra és újra elhisszük, hogy a halálelkerülhetetlen, és nem áll módunkban felülkerekedni rajta.

Ha a gondolataink, érzelmeink, cselekedeteink teremtik meg a valóságot (már pedig így van), a meg nem válaszolt és meg nem vizsgált halál utáni vágy... „életünk nem kívánatos részévé válik, és létrehozza a jövőbeli gyümölcseit. Azaz a halál és nem az örökkévalóság kultúráját.”

Sokat bírált modern civilizációnk elszívhatja minden energiánkat, de támogathatja is az örömteli, örök életünket. Nem szükséges és nem is lehetséges mindenkit meggyőznünk a halhatatlanságról. Néhányan vágynak a halálra, és ehhez joguk is van. Ugyanakkor mindenkinek joga van választani az élet és a halál között. 

A könyvben található értesülések nélkül azonban nem hozhatjuk meg a helyes döntést.

A legtöbb ember annyira belemerül a halál kötelező eljövetelének gondolatába, hogy fel sem merül benne a halhatatlan jógik, a felemelkedett mesterek által feltárt, valójában minden emberben benne rejlő isteni képességek kibontakoztatása.
(Leonard Orr)
*
Ez a könyv gyakorlati útmutatóval szolgál az önuralom és egészség megvalósításához. A halhatatlanság alapköveit mutatja be, amelyeket a szerző valóságos halhatatlan jógiktól tanult. A könyvben található gyakorlatokra egyértelmű utalásokat találhatunk a Bibliában is.

Akciós ár: 2 590 Ft helyett 1 650 Ft
Akció ideje: 2020.06.19 - 2021.12.31
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!