Everest-törekvés Sri Chinmoy új

Everest-törekvés Sri Chinmoy  új
Értékelés:

Cikkszám: 0000061

Everest: a világ legmagasabb hegyláncának legnagyobb csúcsa.

Törekvés: az ember tudatos belső sírása, hogy a felemelkedjen a Legmagasabbhoz. Ha a törekvés világában emberi tudatunk az Everest magasságaiba emelkedhet, mily elképzelhetetlen örömöt adhatunk Teremtőnknek hatalmas belső fejlődésünkkel!

Everest: jelképe magának az elérhetetlennek – a célnak, mely csakis emberfeletti küzdelemmel és eltökéltséggel érhető el.

Törekvés: az emberiség erős vágyódása, hogy messze túljusson a hétköznapiság birodalmán. Ha belső sírásunk elérné az Isten adta legmagasztosabb képességünk csúcsát, akkor miénk lenne az Everest-Törekvés.

Ezek az inspiráló sorok – egy olyan ember tollából, aki felért a csúcsra – a legjobb és legbiztosabb vezérfonalak azoknak, akik szintén a legmagasabbra, a legmesszebbre és a legmélyebbre akarnak eljutni. Nem az elméhez, hanem a szívhez szólnak a költészet szépségével, a próza tisztaságával és bibliai mélységgel. Arra valók, hogy olvassuk, újraolvassuk, tanulmányozzuk, megtanuljuk és gyakran felidézzük őket, mert halhatatlan üzenet-viráguk nem hervad el, hanem állandóan nő és terjed, ragyog és virágzik, a törekvő olvasó mélyülő és táguló belső tudatosságával együtt.

Ár: 2 100 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!