Élj egészségesen a saját szabályaid szerint Tara Stiles

Élj egészségesen a saját szabályaid szerint Tara  Stiles
Értékelés:

Cikkszám: 22338701

A dietetikusok és táplálkozási szakemberek, akik az évek alatt kijelölték az optimális egészségügyi szabályokat, tévedtek – és ezt a saját életünkön is tapasztalhatjuk.

Egyre több probléma adódik az egészségünkkel és a súlyunkkal, hiába a kalóriaszámláló stratégiák és az éheztető, szénhidrátmentes diéták melletti edzések, amelyek életünkben átvették az irányítást. Sajnálatos módon külső „szakemberekre” bízzuk magunkat azt gondolván, hogy aki a legtöbbet ígéri, és akinek a termékeit megvesszük, az orvosolni is fogja panaszainkat. Egészen mostanáig! Élj egészségesen a saját szabályaid szerint! című könyvében Tara Stiles bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat.

Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, tippeket, technikákat és gyakorlatokat ad, például:

  • célkitűző programot lépésről lépésre, hogy fel tudjuk mérni, mire akarunk koncentrálni;

  • illusztrált jógagyakorlatokat, amelyek az energiaszint növelését, az ételek utáni sóvárgás megzabolázását és a lelki béke megteremtését célozzák;

  • egyszerű légzési és meditációs gyakorlatokat a lélek megnyugtatására;

  •  50 könnyű, finom, növényi alapú ételreceptet, amelyeket percek alatt elkészíthetünk;

  • egy 7 napos kezdő programot és egy 30 napos programot, amelyekkel elindíthatjuk egészséges, boldog, sugárzó átalakulásunkat.

És ne feledjük, hogy Tara csupán az útikalauzunk; tehát figyeljünk belülre és legyünk intuitívak. És ne feledjünk sokat mókázni. Mert mókás dolog önmagunk lenni!

Ár: 4 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!