Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Egészséges pajzsmirigy Anthony William Gyógyító médium

Egészséges pajzsmirigy Anthony William Gyógyító médium
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 56788291

Készleten: 1 db

A Hashimoto-betegség, a Graves-Basedow-kór, az álmatlanság, a pajzsmirigy-alulműködésés az Epstein-Barr hátterében meghúzódó igazság

Hajhullás, súlygyarapodás, fáradtság, ködös gondolkodás, hőhullám, csökkenő nemi vágyak, szívdobogás… Egyre többen szenvednek ezektől, és számos egyéb, kevésbé tipikus tünettől – különösen a nők. A páciensek problémái közismert címkéket kapnak ugyan – „Hashimoto”, „pajzsmirigy-alulműködés” –, de a megoldáshoz sokszor nem kerülünk közelebb. 
Az egészségügy új aktuális, égető témája a pajzsmirigy. A cukorbetegséghez hasonlóan a pajzsmirigymegbetegedések is szinte már a népbetegségekhez sorolhatók. Alig van olyan ember, akinek környezetében ne szenvedne valaki ezen szerv okozta problémáktól. Hiába kap azonban egyre több figyelmet, a sarkalatos igazság mindeddig rejtve maradt: nem a pajzsmirigyprobléma a végső oka a páciensek betegségének. Egészséges pajzsmirigy című könyvében Anthony William, a gyógyító médium a probléma valódi okait részletesen elmagyarázza – kitérve a gyulladással, az autoimmun betegséggel és több tucatnyi egyéb tünettel és állapottal kapcsolatos információkra. 
Anthony William saját pajzsmirigyed szakértőjévé avat, és olyan eszköztárat ad a kezedbe, amellyel megváltoztathatod az egész életedet, megmentheted a pajzsmirigyedet, és visszanyerheted az egészségedet, vitalitásodat. 
Páratlan megközelítést ajánl, mely – amint több millió rajongójától és követőjétől megtudhatjuk – valódi eredményeket hoz.

Ár: 5 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!