Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

C.W. Leadbeater: A csakrák

C.W. Leadbeater: A csakrák
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 00118876

Készleten: 3 db

Charles Webster Leadbeater (1847 - 1934) a Nemzetközi Teozófiai Társulat 127 éves történetének egyik legkiemelkedőbb képességű tisztánlátója. Tudományos igényű tisztánlátó kutatásainak eredményét az öt érzékszervvel nem észlelhető világ jelenségeiről húsznál több könyvben ismertette. Ezek a könyvek ma is megállják a helyüket, eredményeiket a tudomány fokozatosan igazolja.

A CSAKRÁK című könyvét élete végéhez közeledve (1928) írta meg, és a nyugati világban akkor még szinte ismeretlen csakrákat, az ember energia rendszerét, az energiák áramlását, átalakulását mutatja be.

A könyv első részében részletesen ismerteti a csakrák (energia központok) elhelyezkedését, funkcióit, színes képek segítségével az alakjukat, formájukat, működésüket. Ezt követően bemutatja az emberi szervezetben ható erőket-energiákat (kundalini v. kígyótűz, vitalitás, pszichikai erők). Ismerteti a kundalini erő áramlását a három gerinccsatornán keresztül (ida, pingalá, szushumná).

Ezt követően részleteiben tárgyalja a Napból származó vitalitás energia felvételét és azt, hogy az emberi szervezet a csakrák segítségével hogyan abszorbeálja ezt az energiát. Megismerhetjük, hogy milyen színű energia melyik csakra közvetítésével hová áramlik, hogyan lehet ezeket az erőközpontokat felébreszteni, asztrális érzékelési képességekre szert tenni, és milyen hatásuk van a csakrák működésére az alkoholnak, a dohánynak és a kábítószereknek. Végül bemutatja a Laja jógát, mint a csakrák fejlesztésének egyik leghatékonyabb eszközét.

A CSAKRÁK világszerte ma is a nagyon keresett, népszerű ezoterikus könyvek közé tartozik, számtalan nyelvre fordították le.

Ár: 3 200 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!