Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Az élet virága benned él Andreas Beutel

Az élet virága benned él Andreas Beutel
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 223412

Készleten: 1 db

„Aki a teljességet megérti, az egyetlen homokszemben megtalálhatja az egész univerzumot. Itt sincs ez másként. Ismerjük az alapmintázat geometriáját, és észrevesszük, milyen sok helyütt tér vissza újra meg újra ez a forma. Így lehet megérteni a kicsiny dolgok vizsgálata által, hogyan épül fel a nagy."

Emlékszik még azokra az időkre, amikor minden egy volt? Amikor nem létezett elkülönültség és ellentétesség? Kövesse ezt az izgalmas utazást a teremtés síkjain át, az óriási méretektől a parányokig, és fedezze fel közben a világ alapjául szolgáló szakrális geometria egyszerű, világos nyelvezetét. Tanuljon meg az elmélkedés és a rajzok segítségével visszaemlékezni saját magára: arra, hogy kicsoda, és hogy miért van itt. A szakrális geometriát jól ismerő és a témában számos előadást tartó Andreas Beutel, a drezdai Pythagoras Institut alapítója és vezetője könyvében az élet virágának ősi motívumát követve szemléletesen és közérthetően vezeti el az olvasót a világmindenség szerkezetének megértéséhez. Átfogó tudása alapján merőben új távlatokat nyit bolygónk, a világ és önmagunk megismerésében.

Szeretettel ajánlom ezt az átfogó, informatív könyvet mindazoknak, akik szívesen elmélyednek az élet virágának ősi titkaiban.

Ár: 1 890 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!