Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

A tejről őszintén - Méreg vagy gyógyszer? Frank A. Oski

A tejről őszintén - Méreg vagy gyógyszer? Frank A. Oski
Új
Értékelés:

Cikkszám: 00000077

A tejet valójában tévesen tartják az ember számára tökéletes tápláléknak, hiszen a tehéntej a borjak gyors fejlődéséhez szükséges, fehérjékben és egyéb anyagokban gazdag táplálék. Nincs a világon más faj az emberen kívül, amelynek felnőtt egyedei előszeretettel fogyasztják egy más állatfaj anyatejét! A tej vitamin- és ásványianyag-tartalma - lévén egy más faj anyateje - nagymértékben különbözik az emberi szervezet igényeitől, így például túl sok nátriumot és túl kevés C-vitamint tartalmaz. Ugyanakkor számos, az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagot megköt, így a más táplálékokból származó értékes anyagok felszívódását gátolja. A tejfehérje (kazein) és a tejcukor (laktóz) lebontásához szükséges enzimek termelődése az emberi szervezetben három-négy éves kor felett megszűnik, vagyis a tej és tejtermékek emésztése felnőttkorban szinte lehetetlen.

A tejbe kerülő rovarirtó, hozamfokozó, növekedésserkentő anyagok, antibiotikumok és hormonok számos egyéb betegséget és a tejet nem fogyasztók körében elképzelhetetlen elváltozásokat okoznak.

Könyvünkből részletesen tájékozódhat a tejtermékek egészségügyi hatásáról és megtudhatja azt is, milyen ízletes és egészséges helyettesítői vannak a tehéntejnek

Akciós ár: 2 490 Ft helyett 1 300 Ft
Akció ideje: 2017.01.04 - 2021.12.31
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!