Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

A csodaszarvas nyomában Kövesi Péter

A csodaszarvas nyomában Kövesi Péter
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 900010003

Készleten: 5 db

Ma a magyar történelemben, de főleg az őstörténet-kutatásban két, egymásnak tökéletesen ellentmondó szemlélet hadakozik egymással. Az egyik a hivatalos, akadémikus történettudomány, amely szerint az Urál környéki őshazából származó kis finnugor népecske vagyunk, akik primitív és pogány idegenként érkeztek a X. században a Kárpát-medencébe, a művelt Európába. A másik megközelítés szerint mi vagyunk az emberiség ős-népe, minden nép és nyelv (az antiszemiták szerint a héber kivételével) tőlünk ered, valaha belaktuk az egész Földet, királyságunk volt az elsüllyedt Mu kontinensén és Atlantiszon, magyarok voltak Egyiptom fáraói, de legalábbis a Kárpát-medence volt az őshazánk (egyesek szerint egymillió éve!).
Nos, hol az igazság?
Ebben a könyvben a magyar történelem és művelődéstörténet néhány különösen érdekes témájáról elmélkedik a szerző dogmák, tabuk, túlzások és fantazmagóriák nélkül. 
Sarkalatos, sokat vitatott kérdések ezek. A szerző célja, hogy eligazítsa az olvasót a történelmi tévelygések útvesztőjében, s teszi mindezt politikától, elfogultságoktól mentesen. Kövesi Péter azt vallja: Ha létezik olyan, hogy magyar lélek, magyar lelkiség márpedig véleményem szerint létezik , akkor attól mi sem áll távolabb, mint az agresszív gyűlöletkeltés, amivel sajnos mostanság túlságosan is sokat találkozunk.

Ár: 2 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!