Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

yin yang gyertya sárga

yin yang gyertya sárga
yin yang gyertya sárga
Értékelés:

Cikkszám: 22131230123

Mérete: 10 X 7 cm 

Színe: sárga

égési idő: kb 4-5 óra 

A színek szabadon variálhatók és úgy csomagoljuk, ahogy a vevőink kérik. Kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel a színpárosítást! 

Sárga-fehér  tűz, élénkítés, pozitív gondolkodás öröm, értelem, racionalitás

Sárga-kék :  Víz és tűz egyensúlya. Értelemmel felfogom, hogy nem az én dolgom mindenkinek segíteni, elsősorban magammal kell törődnöm. Nem függök, kötődöm sokáig sem emberekhez, sem eseményekhez, sem érzelmekhez. Megtanulok továbblépni.  

Sárga-zöld   föld és tűz. A nyugalom és a gyorsaság egyensúlya. Akkor vagyunk gyorsak, amikor kell és lelassulni is tudunk. pl. a munkahelyen felbosszant valaki és nem cselekszünk, vagyis nem dühöngünk, de ha van valami feladat ahhoz mozgékonyan és lendületesen állunk hozzá.

Sárga-piros  Ez az összeállítás az ész és az érzelem egyensúlyát szimbolizálja. Pl észreveszem, hogy most érzelmileg zsarolnak, tehát nem dühöngöm, hanem ésszel tudatosan reagálok. Vagy tudom mi lenne a jó, de megértem és elfogadom, hogy a másik nem áll még készen rá. Felismerem, hogy mikor kell az eszemet és mikor az érzéseimet használni.

 

Sárga-fekete   Értelem, ítélkezés, mindig jót akarni és segíteni másoknak, túlzott kommunikáció elfogadása és elengedése

Ár: 700 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!