Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Susanne Hühn: A kis vadóc

Susanne Hühn: A kis vadóc
Értékelés:

Cikkszám: 9297

Készleten: 1 db

Kivel ne fordult volna még elő, hogy mindenre csak szépen, illedelmesen bólogatott, amikor szíve szerint inkább nemet mondott volna? Amikor nem hallgatott a megérzéseire, és fel sem tette magának a legfontosabb kérdést: akarom-e egyáltalán?
A kis vadóc az a halk belső hang, amely - ha hagynánk - ellenkezne, amikor valami nem tetszik nekünk; amely tiltakozik, ha mosolyogva igent mondunk; amely titkon reszelgeti a börtönrácsokat, hogy kiutat találjon zárkánkból, ahová újra meg újra önként bezárjuk magunkat. A kis vadóc az a részünk, amely nem veti alá magát a társadalmi elvárásoknak, kizárólag lelki fejlődésünkkel és egészségünkkel törődik, és pontosan tudja - kivált, ha nők vagyunk -, hogy mire van szükségünk a boldog és teljes élethez. Szerencsére ez a kis vadóc Benned is ott bujkál!
Susanne Hühn új könyve megtanítja, hogyan adjuk át az irányítást fokozatosan ennek a bennünk élő kis vadócnak. A mindennapokból vett példákkal, meditációkkal, vizualizációs gyakorlatokkal és sok-sok mesével mutatja be, miként szentelhetünk figyelmet és adhatunk teret életünkben ennek az ősi, intuitív nőiségnek.

Ár: 1 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!