Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Paul Matthews Énekeld meg a teremtést! – Az írásművészet felszabadítása

Paul Matthews Énekeld meg a teremtést! – Az írásművészet felszabadítása
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 364537475

Készleten: 3 db

Paul Matthews könyve arra szólít fel bennünket, hogy az iskolai tanításban és tanulásban (akárcsak saját életünkben) ne a reprodukálás és az utánzás kényszere alatt nyögjünk és nyögessük diákjainkat, hanem az alkotó képzelet megindításával és táplálásával saját utat találjunk a kultúrához. A könyv 300 izgalmas feladat ehhez kínál gyakorlóanyagot, miközben közel visz az irodalmi művek születésének megértéséhez, a gondolkodás lehetőségét adó nyelv mélyebb ismeretéhez.
A nyelv lehetőségeinek fölfedezése önmagunk fölfedezését is jelenti: képessé válunk elgondolkodni olyan természetesként elfogadott jelenségekről, amelyek a meg nem élt elfogadásban szürkévé teszik életünket. A gyakorlatok végzése közben átélhetjük, hogyan frissül meg látásunk, hogyan válunk képessé ismét a csodálkozásra és az örömre, hogyan tudunk úgy körülnézni az ismert dolgok és személyek világában, mintha először látnánk őket.
A kreatív írásnak, amely csupán fedőneve a könyv tartalmának, Angliában nagy hagyománya van. Ideje, hogy a magyar pedagógia is befogadja, és ezzel élvezetesebbé tegye a diákok iskolai életét. Paul Matthews ismert angol költő – rábízhatjuk magunkat az emberi kreativitás és saját kreativitásunk fölfedezésének megújító és közösségteremtő útján.

Ár: 2 200 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!