Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.30-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-520-5805 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Lelki evolűció XIV. rész GH Anon

Lelki evolűció XIV. rész GH Anon
Értékelés:

Cikkszám: 33411001234

XIV. KÖTET

 

ATILLA URALKODÁSÁNAK TÖRTÉNETE, SZÜLETÉSÉNEK ÉS HALÁLÁNAK A TITKA.

 

Előszó

 

A Lelki evolúció c. könyvsorozat az ősi próféciák magyar nyelvre való fordítását tartalmazza.

A „fordítók” a Világunk, és a velünk összekapcsolódó Világrendszerek kialakulását, fejlődésének történetét ismertetik velünk. A kapcsolódások Erőközpontjaiból érkeznek ezek az ismertetések.

Minden ősi prófécia, de minden vallást megalapító Tanító is arra figyelmeztet, hogy szeressük, segítsük egymást, és vigyázzunk a Földünkre, ahol élünk, a Világunkra, ami körülvesz, mert, ha tönkre tesszük el fog pusztulni, kiszakad a Világrendszerek sorából, ami megrendíti a Mindenséget is.

Az Ősök tapasztalatainak átadásával próbálnak segíteni ebben a legnehezebb helyzetünkben, ahol az anyagban, a pénzben elveszett ember megfeledkezett az Istenben, a Teremtőben való létéről.

A Fordítók mindig megnevezik magukat, így a velünk való kapcsolatukat jobban el tudják mélyíteni. Pl. a XIII. kötetben a „Névtelen Lélek” által leírt Tanításokról olvashatunk, melyekből minden aktuális problémánkra megoldást találhatunk.

Ő volt az Erőközpontok utolsó ismertetője.

 

Tanításainak befejezése után az Isten életre keltette a legszeretettebb királyunknak, Atillának a lelkét, megváltoztatásunk utolsó reményeként!

Ez a Lélek a nagy Hun Birodalom királyának az elsőszülött fia volt, akit szintén Atillának neveztek. Ő az, aki apja halála után, a Hun Birodalom széthullása után uralkodott, és a Kárpát-medencébe gyűjtötte a szétszéledt Kiválasztott Népet, a hazánkat megalapította. Neki mutatta meg az Isten az Élővíz földdel összekötő pontját, ami a Pilisben található.

Atilla csak annyit kér tőlünk, hogy az ország vízkészletét ne adjuk el, mert idegenek kiárusíthatják, de amit ők nem tudnak majd pótolni az Élővízzel, mert a Teremtő erre a népre bízta az Élet Vizét, ezért csak neki nyitja meg annak forrását, ami folyamatosan pótolni tudja a Föld ivóvizét. Víz nélkül pedig nincs élet.

Ha vigyázunk a vízkészletünkre, Ő megnyitja az Élővizet, amivel visszakapjuk a régi, csodálatos erejű gyógyforrásainkat is, amivel gyógyítani tudjuk a Föld szegényeit! Tehát csak nekünk, a Kárpát-medencében összegyűlt Kiválasztottaknak segít, akik itt vannak ebben az időben, a hazát és az embert szeretni és segíteni.

Uralkodásának leírásából sok ötletet meríthetünk, hiszen a mostani helyzetünk szinte azonos az akkori idők problémáival, de megismerjük titokzatos születésének, és halálának a történetét is.

A XIII. kötet az ő búcsúzásával ér véget, de a sok szeretetteljes kérésre folytatta a Tanításait, ezért a XIV. kötet az ő teljes Tanítását tartalmazza.

 

GH Anon

Ár: 2 790 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!