Lelki evolűció VI. rész GH Anon

Lelki evolűció VI. rész GH Anon
Új
Értékelés:

Cikkszám: 22345001234

VI. KÖTET

 

 

Tartalomjegyzék:

 

Előszó
Evolúció-gének, katasztrófák
Tudományok fejlődése
Biológiai kérdések
A csillagtan tudomány alakulásának, fejlődésének rövid összefoglalása
Földrészek történetei
Növények és állatok kialakulása, fejlődése
Természeti jelenségek
Tanítók-tanítások
Ezotéria
Jézus
A magyarság történetéből
Kapcsolatok-karmák
Egészséges életmód- és étkezési tanácsok
Betegségek
Általános kérdések
Csakra búcsúzása

 

 

A „Lelki evolúció” c könyvsorozat az emberiség fejlődéstörténetét tartalmazza, utunkat Istenből Istenig.
Az ember, megjelenésének első idejétől kezdve „írja”, illetve a fejlettségi szintjének megfelelő jelekkel jelzi az általa megélt múltat, jelent, de csak a mindenkori látásának tisztaságából adódóan tudja jelezni a jövőt.
Ezeket, az utódoknak szóló üzeneteket tartalmazza e könyvsorozat, magyar nyelvre átültetve, szinte jelezve ezzel e nép, és ország legfontosabb szerepét, az evolúció létének fennmaradása érdekében.
Az Istenben, az Álló Öröklétben, a rezzenés erejével létrejövő „magpattanás” indítja el az evolúciót. Annak folyamatában a Világrendszerek kialakulását, benne az Élet feltételeinek lehetőségeit, tehát az elemek kialakulását, a háromdimenziós létet, benne a Sejt, belőle az Ember „Teremtését”. A Világrendszerek 12-es csoportokat alkotva, 12 gén-párral (Ős-szülővel) kezdik az emberi sejt kialakulását.
A lélek testet öltve elveszíti Istenlétének ismeretét, szabad akaratával alakítja világát, teheti jobbá, vagy pusztíthatja azt.
E könyvsorozatból megismerhetjük a mi Világrendszerünk keletkezését, annak a szabad akaratunk általi alakulását, a két megélt katasztrófát, majd a most elért legvégső állapot létrehozását, az éltető elemek elpusztítását.

Ár: 3 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!