Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Mikhaïl Naimy Mirdad könyve

Mikhaïl Naimy Mirdad könyve
Mikhaïl Naimy Mirdad könyve
15-25 napon belül beszerezzük
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3334535566

Mirdad könyvének legendája azokra a szövegekre emlékeztet, amelyeket a kezdetektől fogva az emberiségre ruháztak, és amelyek az Egyetemes Tanhoz tartoznak. Ez a könyv is magán viseli az élő igazság ismertetőjegyeit.
Mirdad könyvét azoknak írták, akik arra az ősi és alapvető kérdésre keresik a választ, hogy „Ki vagyok, honnan jövök, és hová megyek?” Naimy megmutatja, hogy e kérdésekre a válaszokat itt és most meg lehet találni. A történet a Világosság üzenete, amely meg is mutatja az utat ehhez a Világossághoz. Az Egyetemes Tan megnyilatkozásaként az Útról, az Igazságról és az Életről tanúskodik.
A szerző az angol kiadónak ezt írta: „A Mirdad könyve ténylegesen szakít minden megkövült dogmával, tartozzon az akár a valláshoz, a filozófiához, a politikához vagy bármely egyéb területhez… Jelentősége épp abban áll, hogy a létezés megragadásának új módját tárja elénk. Fel akar rázni a dogmatikus téboly tompultságából, amely csupa gyűlölet, viszály és zűrzavar…”
Mikhail Naimy évekig tartó amerikai tartózkodása után Libanonban, a Sannin-hegység lábánál írta ezt a könyvet. Először angolul jelent meg (Bejrút, 1948), majd franciául, németül, hollandul, portugálul, spanyolul, arabul és többek között gujarati ill. hindi nyelven.
A Mirdad könyve alapján Naimyt a XX. század legnagyobb spirituális gondolkodói közé sorolhatjuk.

Ár: 5 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!