Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.30-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-520-5805 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Mabel Collins: Világosság az ösvényen

Mabel Collins: Világosság az ösvényen
Értékelés:

Cikkszám: 900537

Azok számára, akik nem ismerik a keleti bölcsességet és akik befolyásának körébe kívánnak lépni. A fordító megfigyelése szerint a „Világosság az Ösvényen” c. munka költői szépségei már nem egy fordítót csábítottak arra, hogy az értelem és tartalom rovására többé-kevésbé eltérjen az eredeti szövegtől, holott okkult szabályokról van szó, amelyeknek félreértése komoly veszedelmet jelent nemcsak a meditációban, hanem a tanítások gyakorlati követésében is. Ez a tapasztalat sarkalta a fordítót munkára, és erre a szempontra hivatkozik a fordítás stílusát illető bírálatokkal szemben.
Azok, akik segítséget keresnek a sokszor homályos és paradoxonszerű szabályok megértésében, bizonyára örömmel fogadják azt a hírt, hogy dr. Annie Besant és C. W. Leadbeater „Talks on tbe Path of Occultism” (Beszélgetések az Okkultizmus ösvényéről) címen az adyari „Theosophical Publishing House” kiadásában közzétették azokat a sokáig csak szűkebb körben ismeretes előadásaikat, amelyeket a „Mester lábainál”, a „Csend szava” és a „Világosság az ösvényen” c. munkákról tartottak. A közel 1000 oldalra terjedő nagy értékű munka egyes részei újabban külön-külön is kaphatók.
A szabályok —ezt hangsúlyoznunk kell —nem ridegségre és elzárkózásra tanítanak, hanem arra a tiszta önzetlenségre, amely mentes a saját személyiségünkre vonatkozó álszentimentalizmustól, az önzés egyik legszívósabb és legnehezebben felismerhető alakjától.

Ár: 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!