Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Gary Zukav A LÉLEK LAKHELYE

Gary Zukav A LÉLEK LAKHELYE
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 223412301230

Készleten: 1 db

„A tudat átalakulása teljes sebességgel halad előre, miközben kitágítja érzékelésünket az öt érzékszerven túlra, újraértelmezi a hatalom jelentését, és megmutatja az univerzális emberiség lehetőségeit. A szeretet ihlette döntések – hála, türelem, megbecsülés – azt teszik lehetővé, hogy tudatosan fejlődjünk a szeretet teremtette egészséges, építő következményei által.
Miért ne válasszuk a tudatosság útját, az öröm ösvényét? Miért ne utaznánk tudatosan a lélek lakhelyére – arra a helyre, ahol az energiát anyaggá változtatjuk a szándékainkkal –, és itatnánk át a világot szeretettel, hogy így élhessünk benne?
„Minden út hazafelé vezet.” –- Gary Zukav

Ez a szinte költői stílusban megírt metafizika könyv immáron milliókhoz találta meg az utat. A lélek lakhelye megmutatja, hogyan alakul át mindennapi életünk, hogyan nyer célt és értelmet, ha az élet iránti tiszteletet, szeretetet és az együttérzést választjuk. Rávilágít arra, hogy felelősségteljes döntéseink révén miként tudunk közösen, egyéni és kollektív evolúciónk következő és meghatározó lépcsőfokaként az emberi szellem birodalma felé haladni.

Ár: 4 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!