Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

David Michie Őfelsége ölebe Egy corgi az udvarban

David Michie Őfelsége ölebe  Egy corgi az udvarban
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3738284924

Készleten: 4 db

David Michie legújabb könyve, az Őfelsége ölebe egy kajla fülű corgi kutyáról szól, akinek kis testi fogyatékossága miatt kegyetlen sorsot szántak gazdái, a pénzéhes kutyatenyésztők. Az utolsó pillanatban azonban csodás véletlenek folytán sikerül megmenekülnie… A történet szálai ezúttal a brit királyi palotába vezetnek.
Nelson, mert a kis corgi ezt a nevet kapja egy bátor hőstettének köszönhetően, a királyi család és az egész udvartartás kedvence lesz. Az ő földszintes, mégis éleslátó perspektívájából ismerhetjük meg II. Erzsébet mindennapjait és az udvar életét. A királynő közvetlenebb arca mutatkozik meg előttünk: kedvesen méltóságteljes, barátságos, nagyon is szerethető oldalával ismerkedhetünk meg kedvenc kutyája elmondása alapján.
Őfelsége corgijából a vitalitás, a kalandvágy és a humorérzék sem hiányzik. Öreg, bölcs kutyatársától, Winstontól is sokat tanul a melegszívű Nelson, akinek komikus botlásai éretlenségéből vagy szeleburdiságából, de mindig csupa jó szándékból fakadnak, s bárki szívét megdobogtatják.
Remek stílusban megírt, sok humorral fűszerezett, elbűvölő történet az életre vonatkozó mély bölcsességekkel és tanulságokkal.

Ár: 3 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!