Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Superfood - A jövő ételei a teljes egészségért David Wolfe

Superfood - A jövő ételei a teljes egészségért David Wolfe
Értékelés:

Cikkszám: 3342310

A SUPERFOOD szó hallatán nem kell feltétlenül egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség.
A világhírű egészségszakértő, David Wolfe, utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait, amelyeket ebben a könyvben mutat be.
Megtudhatjuk, hogy a goji bogyó a narancsnál ötször több C-vitamint, a zabkorpánál pedig százszor több B3-vitamint tartalmaz, erősíti az immunrendszert, tisztítja a májat, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A kakaó természetes forrása a magnéziumnak, vasnak, cinknek, melyek mind egészségvédő és gyógyító hatással rendelkeznek. A belőle készült csokoládé több mint édesség: lassítja az öregedést és boldogsághormont tartalmaz.
A macagyökér fokozza a szellemi teljesítményünket, energiát, erőt és kitartást ad, elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót.
Nincs még egy olyan élelmiszercsoport a Földön, amely ilyen koncentráltan tartalmazna egészségvédő tápanyagokat. Ha csak néhányat beillesztünk ezek közül az étrendünkbe, máris sokat tettünk magunk és családunk egészségéért.
A SUPERFOOD egy olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal szolgál. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is kapunk, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze. 

Ár: 3 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!