Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel Lénárt Gitta

Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel Lénárt Gitta
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 332401

Készleten: 2 db

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers?

A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldségkel és magsajttal gazdagítjuk. Vendégeink körében biztos siker a nyers torta, az aszalt tortaalapból, krémes töltelékből és gyümölcsökből álló finomságokat a vonalaikat óvók is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatják. A konyhaművészetnek ebben az ágában talán még hangsúlyosabban érvényesül a szakács kreativitása.

Lénárt Gitta kedvenc receptjei közül válogatott, amelyekkel bátran bővíthetjük otthoni menüválasztékunkat. Az aszalványok könyve nagy segítség a nyerskonyha mellett elkötelezett olvasóknak, a glutén, szója és állati termékektől mentes diétán élőknek, ugyanakkor mindenkinek, aki szereti a gyorsan elkészíthető, egészséges és legfőképp finom ételeket!

Ár: 2 940 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!